Kennismaken

Heeft u interesse in een verdere kennismaking met ons? Dan bent u van harte welkom op onze school. Neem contact op met mevrouw Jacqueline Roedelof (directie ondersteuner en IB-er) of meneer Alfred Jeths (directeur) voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dat kan via telefoonnummer 0165-379441 of via een e-mail naar directieheilighart@kporoosendaal.nl 

Alle informatie op een rij

Tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij natuurlijk ook uw zoon of dochter van harte welkom is, zal de directeur of de directie ondersteuner u alle belangrijke informatie geven over de school. Dit gebeurt onder meer door overhandiging en een toelichting van de schoolgids. Daarnaast krijgt u een korte rondleiding door de school. Indien u voor uw kind voor onze school kiest, vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen.

Tevens worden er dan afspraken gemaakt over de vervolgstappen, zoals kijkochtenden voor uw kind.

Meerdere scholen?

Het is natuurlijk mogelijk dat u nog meerdere scholen gaat bezoeken om voor uw zoon of dochter die school te kiezen die het beste bij haar of hem past. In dat geval spreken we af op welke wijze we elkaar verder informeren. Natuurlijk bent u altijd welkom voor een tweede gesprek.